HOME    PREKEN    GETUIGENISSEN    VERHALEN    ROEMENIE    LINKS    CONTACT

 

    André De Raaf

    Dennis De Raaf

 

 

 

Getuigenis André De Raaf

 

 

 

 

Een poos terug moest mijn oma voor controle naar het ziekenhuis. Ik was die dag naar het concert van de Gospel artiest GERALD TROOST een geweldig optreden, en heb nog een hele poos met hem na gepraat. Toen ik weer naar huis ging helemaal blij natuurlijk was de stemmig thuis niet zo goed. Ik snapte er niks van en moest op de bank zitten mijn vader en moeder tegen over mij. En ze vertelde me wat er die dag in het ziekenhuis gebeurt was. Mijn oma had KANKER!!!. ik had het niet meer z’n mooi concert en dan dit !!!! ik heb bijna de hele tijd lopen huilen mijn oma heeft kanker. en leeft niet zo lang meer, hadden ze gezegd het kan met 3 weken wel gebeurt zijn. 3 weken dat is 21 dagen 1 maand. En het ging steeds slechter met mijn oma en ik bad steeds meer tot God voor genezing voor mijn oma.

 

En nee hoor mijn gebed kwam tot het plafon en niet verder waarom bid ik dan ook als er toch niks gebeurd wie heeft dat verzonnen dat er boven in de hemel iemand zit die mensen kan genezen. ik twijfelde of ik wel een goede keus had gemaakt (ben namelijk 7 april 2002) gedoopt in de Bap. Gemeente.

 

En 2 dagen later ging de telefoon we moesten direct naar het ziekenhuis. Het ging niet goed met oma ze dachten dat de laste uurtjes begonnen waren. Ik zat thuis met mijn andere broertjes en zusje. Ik ging naar boven naar mijn kamer en pakte de bijbel en heb een aantal teksten gelezen en op nieuw gebeden tot God en gevraagd of hij mijn oma wilde helpen. Laat op de avond kwamen mijn ouders weer thuis dat het nog afwachten was. En die week daar op ging het weer iets beter en ik begon weer vol op te bidden en heb God vergeving gevraagd of hij mij wilde vergeven wat ik gedacht had HIJ LEEFT mijn verlosser leeft !!! ik wilde het wel van de daken schreeuwen hij helpt mij oma

 

En bleef maar bidden en bidden en het ging steeds beter en beter

 

Nu loopt ze als een vlotte oma achter een rollator in het verzorgingstehuis en ze leeft weer vol op en geniet weer van elke dag. Mijn oma heeft 3 keer in die periode op sterven gelegen maar door gebed heb ik mijn oma mogen houden. En ben God daar nog steeds heel dankbaar voor. Als u nu denkt: “ja ja leuk verhaal”, maar als ik iets vraag komt het ook niet direct, nou dat was bij mij ook niet zo, deze periode wat ik nu verteld heb in 1 pagina heeft bijna een ½ jaar geduurd en elke dag heb ik gebeden en heb ik mogen ervaren dat MIJN VERLOSSER LEEFT (Opw. 554)

 

(deze tekst heb ik een klein beetje verandert i.p.v MIJ / HAAR (mijn oma dus) en het past precies in mijn verhaal)

 

Ik weet Hij heeft haar gered,

Haar in de vrijheid gezet;

Ik geloof, ik geloof.

Hij droeg haar pijn en haar schuld,

Heeft haar met liefde vervuld;

Ik geloof, ik geloof.

 

 

Als je wilt reageren op dit verhaar mag dat en ik zal U / jou een mail terug sturen  mail dan naar info@dj-andre.nl   

 

André De Raaf.

 

 
   

 

 

© 2006 - All rights reserved Let Op De Raven 2006 ©
Deze site is het best te bekijken met Internet Explorer